Velkommen til alle materialerne til U-landskalenderen 2020

Her finder du alt, hvad du skal bruge til et kort eller langt forløb om Etiopien: Her er opgaveark til alle fag, billedbank, filmbank, PDF-bøger, web-værktøjer og grundige vejledninger til 'grydeklare' forløb.

Under 'Tidligere U-landskalendere' finder du lige så komplette materialer om en række andre u-lande fra tidligere år. De er også lige til at bruge.

Her kan du læse eller downloade alt skolematerialet til Børnenes U-landskalender 2020, som foregår i Etiopien. Det er gjort så nemt, komplet og ligetil at bruge som lærer, som vi formår. Ideen er, at du skal have alt, hvad du har brug for, lige ved hånden – uanset hvordan og hvor langt, du vil lave forløbet med klassen.

Mange og varierede opgavetyper

Der er masser af sjove aktiviteter og varierede opgaver med høj faglighed. De giver eleverne en spændende oplevelse af et land og nogle børneliv, der er meget anderledes end det, de selv kender. Men de vil nok også opdage, at børnene i Etiopien slet ikke er så fremmede endda.

Det hele er udviklet i samarbejde med fagkonsulenter og understøtter kompetencer og målpar i Forenklede Fælles Mål. I Opgavebanken finder du mange typer opgaver – både fagfaglige opgaver, faglig bevægelse, forsøg og praktisk-kreative opgaver i flere fag.

Du kan nøjes med at plukke enkelt-opgaver til dit fag, eller du kan bruge vejledningen til grundforløbet og bygge fagmoduler på, så det passer til den længde forløb, du ønsker.

Nemme digitale elevproduktioner

Med de to nemme web-værktøjer (eller med den gratis iPad-app) kan du sende eleverne på research for at producere fagligt styrede fotohistorier med UNI-Login. De kan også lave den flotte og interaktive 'Børnenes Egen U-landskalender', hvor de skal fomidle viden med billeder og tekster bag lågerne og sende den til f.eks. en venskabsklasse eller deres forældre.

Bøger som gratis pdf eller som trykte klassesæt

Elevbogen med årets fortælling er denne gang skrevet af forfatteren Sandra Schwartz – og både den og bogen med lærervejledning kan du læse eller printe her på siden.

Se bøger som pdf her

Så længe lager haves, kan du også købe dem som trykte bøger i stort format.

Bestil trykte bøger her

 

Problemer?

Har du problemer med din bestilling af trykte bøger eller betaling:
Kontakt vores web-boghandel
Tlf.: 43 22 73 00
E-mail: distribution@rosendahls.dk

Har du andre spørgsmål:

Så klik her for at se typiske spørgsmål og svar eller for at kontakte os